Учнів 8-их, 9-их та 10-их класів, які народилися в період з 1 січня 1995 по 15 липня 1997 року запрошують прийняти участь у конкурсі Future Leaders Exchange Program (FLEX).

“Програма обміну майбутніх лідерів” (FLEX) є першою великою програмою обміну учнів середніх загальноосвітніх шкіл Євразії, яка дає можливість школярам України навчатися в США протягом одного року. Програма FLEX проводиться на відкритій конкурсній основі та є безкоштовною для її учасників.

Програма FLEX повністю фінансується урядом США та координується Бюро у справах освіти та культури Державного Департаменту США. На терені України програма адмініструється організацією Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS (American Councils) за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США у Києві та Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

За вісімнадцять років свого існування програма FLEX вже надала стипендії більш ніж 19 000 старшокласників. У 2011-2012 навчальному році біля 1000 школярів  навчатимуться  у США  за цією програмою, з них 210 –  з усіх областей України та Автономної Республіки Крим. Кожен, хто отримав стипендію протягом 2011-2012 навчального року буде навчатися в американській  школі та житиме у американській родині.

Для школярів, які живуть у АР Крим тестування відбудеться:

5 листопада 2011 року о 9:00 для школярів із міста Сімферополь та о 12:00 для школярів з інших міст Криму

за адресою: м. Сімферополь, вул. Тамбовська, 34, гімназія № 9.

Покажіть кольорове оголошення  (флайєр) своїм друзям та приходьте разом!

Що необхідно мати при собі для участі в конкурсі:

оригінал свідоцтва про народження;

підписану одним з батьків учасника конкурсу згоду на обробку персональних  даних (цей документ необхідно завантажити  з нашого вебсайту www.americancouncils.org.ua)

УВАГА! Школярі, які не матимуть цього документа у день проведення конкурсу до 

                     тестування допущені не будуть!

фотокартка 3X4 (2011 року);

ручка.

Стосовно отримання додаткової інформації звертайтесь за телефонами:

(044) 289-39-52, 289-39-53,

e-mailflex@americancouncilskyiv.org.ua

Сторінка на сайті «В контакті» – http://vkontakte.ru/club11314235  

 

IPC Феодосия

Просмотров: 1636

Новый комментарий


Комментарии (7):Добавить комментарий


Комментарий удалён
Комментарий удалён
Комментарий удалён
Комментарий удалён
Комментарий удалён
Комментарий удалён
Комментарий удалён

Добавить комментарийНаверх
   
По всем вопросам обращаться
по адресу [email protected]
Все права на сайте, охраняются в соответствии
с законодательством Украины.

Інтерньюз
Даний проект (назва проекту) виконується в рамках проекту «У-Медіа», що реалізується Інтерньюз в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Створення порталу стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст порталу є винятковою відповідальністю (назва організації.) та не обов’язково відображає погляди USAID, Інтерньюз або уряду США