Головне управління у справах сім'ї, молоді та спорту КМДА проводить молодіжний конкурс з розробки веб-порталу «Створи сайт для молоді». Подати проект веб-порталу може кожен бажаючий, повідомляє сайт КМДА.

За інформацією організаторів конкурсу, головна місія цього проекту в тому, аби зібрати на одному сайті інформацію з різних джерел, що стосуються державних, міських і громадських програм у сфері молодіжної та сімейної політики, спорту, економіки, культури.

За словами начальника головного управління сім'ї, молоді та спорту КМДА Володимира Філіппова, ініціатори конкурсу планують створити масштабний цікавий інформаційний портал, який міститиме максимум інформації (новини, книги, статі, консультації, медійні сюжети, розробки, лінки на державні установи й інтернет-ресурси тощо), яка стосується молодіжної, сімейної та спортивної тематики.

Всі, хто бажає взяти участь у конкурсі, мають заповнити анкету та відіслали на електронну поштову скриньку управління [email protected]. Конкурс проводиться у три етапи. Основні вимоги до проектів такі: доступність для користувачів та адміністратора; креативність; створення ексклюзивного корпоративного стилю; наявність пошукової системи; наявність різних рівнів управління сайтом; наявність можливості публікації новин (із мультимедійним змістом) та можливості коментування; наявність рубрик із молодіжної, сімейної політики; а також наявність реєстрації, форуму, чату, блогів та медіа архіву заходів.

Як повідомили ТК в управлінні сім'ї, молоді та спорту КМДА, в конкурсі наразі взяли участь 10 ініціативних груп, з них 4 команди вже представили свої проекти інтерфейсів сайтів і зараз працюють над технічним завданням.

Фінальний етап відбудеться 7 грудня 2010 року у Київському міському Будинку вчителя (вул. Володимирська, 57), де фіналісти презентуватимуть свої творчі проекти перед конкурсною комісією. Нагородження переможців відбудеться 10 грудня 2010 року у Київській міській державній адміністрації.

 

За додатковою інформацією звертатися:

Софія Терехова, 067 323 51 96, 483 35 82, [email protected]

Микола Зазуляк, 063 628 23 02, [email protected]

«Телекритика»

Просмотров: 1123

Новый комментарий


Комментарии (0):Добавить комментарий


   
По всем вопросам обращаться
по адресу [email protected]
Все права на сайте, охраняются в соответствии
с законодательством Украины.

Інтерньюз
Даний проект (назва проекту) виконується в рамках проекту «У-Медіа», що реалізується Інтерньюз в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Створення порталу стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст порталу є винятковою відповідальністю (назва організації.) та не обов’язково відображає погляди USAID, Інтерньюз або уряду США